U·Trans ha gestionat la Taula Tècnica que agrupa 14 alcaldes i alcaldesses compromesos en impulsar la Comunitat de Municipis del Baix Montseny.

Divendres 29 de març de 2019 va tenir lloc a Can Ramis, a Sant Celoni, una jornada de treball oberta relacionada amb l’elaboració del Pla per al Desenvolupament Local i l’Ocupació del Baix Montseny, tant del procés de participació ciutadana que s’ha seguit per definir-lo com dels seus continguts. En aquest sentit, catorze municipis de la comarca natural es comprometen a treballar en els projectes de desenvolupament local que tenen al centre la millora de la qualitat de vida de les persones i la generació de noves oportunitats. Es tracta de Gualba, Llinars del Vallès, Breda, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Montseny, Arbúcies, Sant Feliu de Buixalleu, Vallgorguina, Sant Esteve de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor, Vilalba Sasserra, Campins i Fogars de Montclús.

Si voleu saber què més se n’explica, ho podeu trobar a Nació Digital!

Alcaldes i alcaldesses dels 14 municipis del Baix Montseny a la jornada de treball oberta.

Deixa un comentari